top of page
Disposales pand 2.jpg

Over ons

Wat in 2005 klein begon, is vandaag de dag uitgegroeid tot een snelgroeiend familiebedrijf waar betrokkenheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak voorop staan.

Ons aanbod

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod dranken, verpakkingen, sauzen en food. Het overgrote deel van onze producten is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, verpakkingseenheden of smaken. 

Ons assortiment is uitgebreid, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat u net niet vindt wat u zoekt. Is dit het geval? Dan doen wij altijd ons uiterste best om het passend te maken. We zijn flexibel in ons aanbod en denken met u mee over de eventuele alternatieven. Door de kleinschaligheid en onze persoonlijke aanpak zijn we in staat net dat stapje extra te zetten. En dat doen we graag!

Fanta_vrachtwagen.jpg

Onze werkwijze

Wij werken altijd aan de hand van de volgende drie kernwaarden:

  • Betrokken

Wij hechten veel waarde aan de langetermijnrelatie met onze klanten en zetten ons dan ook in om deze op te bouwen én te behouden. Waar een andere groothandel wellicht eerder zal zeggen: "nee, dit hebben wij niet in ons assortiment", zetten wij ons in om aan de vragen en wensen van onze klanten te voldoen. Kunnen wij een goede prijsafspraak maken met onze leverancier? Dan zorgen wij ervoor dat ook onze vaste klanten hiervan profiteren. Ook wanneer uw voorraad onverwachts op is, doen we er alles aan om zo snel mogelijk de juiste producten op locatie te leveren.

  • Betrouwbaar

Wij doen wat we zeggen en komen de gemaakte afspraken na. Mocht er door omstandigheden iets veranderen aan bijvoorbeeld de bestelling of de levertijd? Dan brengen we u hier altijd tijdig van op de hoogte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Daarnaast  leveren we ook op productniveau de kwaliteit die we beloven én die wij zelf vanzelfsprekend vinden. Dit houdt in dat onze producten een ruimte THT hebben en we de productspecificaties vooraf helder communiceren.

  • Persoonlijk

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Door ons kleine team is het mogelijk om met bestellingen en leveringen actief met u mee te denken en snel te schakelen. 

We zijn goed bereikbaar via telefoon, WhatsApp en per mail. Hier kunt u terecht met vragen of voor het plaatsen van bestellingen. 

bottom of page